Coor on saanut ABB:ltä uuden toimeksiannon, joka koskee lukuisten tukipalveluiden toimittamista ja kehittämistä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Sopimuksen kokonaisarvo on yli sata miljoonaa euroa.

ABB on solminut Coorin kanssa sopimuksen, joka koskee lukuisten tukipalveluiden koordinointia, toimittamista ja kehittämistä 26 toimistokohteessa ja tuotantolaitoksessa eri puolilla Pohjoismaita ja Baltiaa.

Sopimukseen sisältyviä palveluita ovat esimerkiksi kiinteistöpalvelut, turvallisuuspalvelut, siivouspalvelut, käyttäjäpalvelut, viikkohedelmät ja kahviautomaatit. Viisivuotisen sopimuksen arvo on arviolta yli 24 miljoonaa euroa vuodessa.

ABB on aiemmin käyttänyt useita eri palveluntoimittajia Pohjoismaissa ja Baltiassa. Nyt yritys valitsee yhden toimittajan, joka ottaa vastuun kokonaisuudesta sekä palvelujen virtaviivaistamisesta, tehostamisesta ja kehitystyöstä yli maa- ja palvelurajojen.

Toimitus käynnistyy vaiheittain 1. huhtikuuta 2017 alkaen. Sopimusosapuolet tekevät käynnistysvaiheessa yhteistyötä. Coor aloittaa osalla paikkakunnista uuden henkilöstön rekrytoinnin.

ABB:n ja Coorin välinen sopimus on suurin yksittäinen uusi kokonaispalvelusopimus, joka markkinoilla on tehty viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana.