Vastuullinen kesäduuni -kampanja auttaa työnantajia kehittämään kesätyökäytäntöjään ja tarjoamaan nuorelle onnistuneen kesätyökokemuksen. Tule mukaan!

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Vastuullinen kesätyönantajuus on erinomainen tapa vaikuttaa myönteisesti paitsi oman yrityksen työnantajakuvaan myös koko kiinteistöpalvelualan vetovoimaan markkinoilla, joilla osaajista käydään yhä kovempaa kilpailua.

Kiinteistöpalveluala on merkittävä kesätöiden tarjoaja ja nuorten työllistäjä. Kiinteistötyönantajien jäsenyritykset ovat vuosien mittaan olleet vahvalla edustuksella mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Mukana olevia yrityksiä löytyy muun muassa täältä.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, joita noudattamalla voidaan parhaiten taata hyvä kesätyökokemus niin nuorelle työntekijälle kuin työnantajayritykselle.

  • hyvä hakijakokemus
  • mielekäs työ
  • perehdytys ja ohjaaminen
  • oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  • kohtuullinen palkka
  • kirjallinen työsopimus ja -todistus

Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa oli mukana yhteensä yli 500 vastuullista työnantajaa, jotka tarjosivat lähes 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa. Juhlavuonna 2020 tähdätään vieläkin korkeammalle. Juhlavuoden teemat ovat nuoren henkilökohtaisen kehityksen tukeminen sekä monimuotoisuuden vaaliminen työpaikalla.

Kiinteistöpalvelualan työmahdollisuuksiin voi tutustua myös Siistii hommaa -sivustolla.

Lisätietoa Vastuullinen kesäduuni -kampanjan hyödyistä työnantajalle ja ilmoittautumislomake löytyy kampanjan verkkosivuilta

Lue myös: M2-kodit palkittiin parhaana kesätyönantajana

Kiinteistötyönantajat ry on Vastuullinen kesäduuni -kampanjan toimialakumppani.