World Summit on Digital Built Environment 2020: Redefining sustainability for urban future / 29.–30.9.2020 / Virtuaalikonferenssi. Erikoistarjous Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenyrityksille 10.-11.9. – 20%:n alennus lippuhinnoista!!

Rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijät kokoontuvat jo kolmatta kertaa World Summit on Digital Built Environment (WDBE) -tapahtumassa. Tällä kertaa tapahtumapaikkana toimii virtuaalisen Helsingin ja Tallinnan päälle rakennettu ”Iluusio”-kaupunki.

Kahden päivän aikana sukelletaan syvälle kestävän urbaanin digitalisaation teemoihin, kuten virtuaaliseen suunnittelu- ja rakennusprosessiin, tekoälysovellutuksiin, tietomalleihin, digitaalisiin kaksosiin, data-analytiikkaan, IOT-ratkaisuihin ja osallistavaan kaupunkisuunnitteluun.

WBDE tarjoaa 20 % alennuksen lippuhinnoista Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenyrityksille 10.-11.9.
Ilmoittaudu mukaan tästä

”Lisäbuustia” pelimaailmasta

Luvassa on kahdeksan huipputason keynote-puheenvuoroa, joista vastaavat muun muassa Epic Gamesin AEC Business Development Manager David Weir-McCall, Stanfordin VDC-pioneeri professori Martin Fischer, Henning Larsenin Head of Sustainability Engineering Department Jakob Strømann-Andersen sekä TU Munichin apulaisprofessori Kathrin Dörfler.

Näiden puheenvuorojen lisäksi WDBE-ohjelman teema- ja kumppanisessiot tarjoavat yli 50 asiantuntijaesitystä. Osallistujat pääsevät myös verkottumaan kansainvälisten kollegoiden kanssa ja tutkimaan virtuaalitodellisuuteen rakennettua showroom-aluetta.

WDBE 2020 -konferenssi mullistaa virtuaalisen kävijäkokemuksen Epic Gamesin Unreal Enginen avulla: WDBE:n päätapahtumaa varten luotua, Epic Gamesin Unreal Enginea ja pixel streaming -teknologiaa hyödyntävää Illuusio -kaupunkia, pääsee tutkimaan reaaliaikaisesti millä tahansa laitteella kahden päivän aikana. WDBE on ensimmäinen ammattilaiskonferenssi maailmassa, joka yhdistää pelimaailman teknologioita oppimisen, tiedon jakamisen ja verkostoitumisen mahdollistamiseksi. Samalla se tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon perinteisille konferensseille. Virtuaalikaupungin toteutuksesta vastaa Zoan.

Helsinki – Tallinna

WDBE-yhteistyö on mahdollisuus Helsingin kaupungille rakentaa kansainvälistä vuoropuhelua kestävästä kaupunkikehityksestä rakennetun ympäristön asiantuntijoiden välillä.

“Koronakriisi on pakottanut meidät kaikki arvioimaan uudelleen liiketoiminnan, hallinnon ja elämän eri osa-alueita. Tämä tapahtuma on hyvä esimerkki siitä, miten kriisi voi synnyttää täysin uusia ja innovatiivisia toimintatapoja – ja juuri uusien ja innovatiivisten tekijöiden kanssa Helsingin kaupunki haluaa tehdä yhteistyötä”, toteaa Helsingin pormestari Jan Vapaavuori.

Myös Tallinnan kaupunki tuo keskeiset maamerkkinsä osaksi WDBE-virtuaaliympäristöä ja yhteistä tarinaa.

“WDBE2020 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vierailla virtuaalisessa kaksoiskaupungissa Talsingissa – joka vielä toistaiseksi on ihailtavissa vain Illuusio-kaupungin muodossa. Kaupungit yhdistävä tunneli on herättänyt laajaa keskustelua jo vuosikaudet, mutta hankkeen merkittävyys on helpompi ymmärtää virtuaalivierailun kautta. Toivon mukaan ajatus realisoituu jonain päivänä, mutta siihen asti voimme unelmoida siitä turvallisen matkan päästä”, lisää Tallinnan pormestari Mihhail Kõlvart.

Epic Games pitää tapahtumassa keynote-puheenvuoron sekä kaksi työpajaa.

Lisätietoja WDBE 2020 -tapahtumasta:

WDBE 2020 -tapahtuman järjestävät yhteistyössä KIRAHub ja Rakennusinsinöörien liitto RIL yhteistyössä Viron talous- ja viestintäministeriö, Estonian Digital Construction Cluster sekä Suomen ympäristöministeriö. Kumppaneina tapahtumaa tukevat YIT, Platform of Trust, 3Di, Helsinki Business Hub, Alankomaiden suurlähetystö, Smart Otaniemi, DiCtion-hanke, Life EconomisE -hanke, Twin Value -hanke, Tallinnan kaupunki ja Helsingin kaupunki. Ohjelma tarjoaa yhteistyösessioita, työpajoja, verkostoitumista ja keynote-puheenvuoroja kansainvälisiltä asiantuntijoilta, kuten Jakob Strømann-Andersen Henning Larsenilta ja Kathrin Dörfler TU Munichista.

Lisätietoja: wdbe.org