Jo kuudetta vuotta peräkkäin World of Digital Built Environment (WDBE) Summit tarjoaa laajan katselmuksen digitaalisen rakennetun ympäristön tärkeimpiin ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin ja ratkaisuihin. Tule yhdessä muiden rakennetun ympäristön ammattilaisten kanssa viettämään kaksi inspiroivaa päivää verkostoitumisen ja huippuammattilaissisällön parissa. WDBE on kansainvälinen yhteisötapahtuma, jota ei kannata ohittaa! Jos toimit nopeasti ehdit vielä hankkimaan lippusi Super Early Bird -hintaan, joka jatkuu tammikuun loppuun saakka. Ensimmäiset julkaistut keynote-puhujamme ja lisätietoa löydät osoitteesta wdbe.org

WDBE Call for Proposals on auki!

Haluatko esitellä uusimman tutkimuksesi ja työsi tulokset rakennetun ympäristön ammattilaisista koostuvalle kansainväliselle yleisölle? WDBE Call for Proposals on avattu ja ehdotuksia Community Session esityksiksi otetaan vastaan helmikuun loppuun saakka. Joka vuosi WDBE kokoaa yhteen keskimäärin 400 osallistujaa 30 maasta. Olemme CDO:ita, CTO:ita, tietohallintojohtajia kiinteistö- ja rakennusalalla, valtion ja kaupungin virkamiehiä, arkkitehteja, insinöörejä, muita asiantuntijoita sekä tutkijoita, jotka työskentelevät muun muassa BIM:n, VDC:n, AR/VR:n, Big Datan, analytiikan, IOT:n ja virtuaalisten projektitoimitusten parissa.

Tänä vuonna teemanamme on “Investing in Climate through Tech” ja aiempien vuosien tapaan haluamme antaa näyttämön rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijöille. On ratkaisevan tärkeää, että toimialamme sijoittaa rahaa, aikaa ja henkistä pääomaa ilmastokriisin ratkaisemiseksi. Mikä on teknologian rooli tässä?

Lue lisää ja ilmoittaudu.