Tule mukaan Rakennustietosäätiön ensimmäiseen Ilmiöareenaan, jossa valotamme rakennetun ympäristön muutosvoimia ja -ilmiöitä.

Tapahtuma on osa Ilmiöverkosto-toimintamallia, joka luo vaikuttavuutta alan tutkimukseen ja vauhtia liiketoiminnan kehittämiseen yhteisesti tuotetulla rakennetun ympäristön tilannekuvalla. Tarjoamme 11. huhtikuuta kattavan katsauksen alaa mullistaviin muutoksiin perustuen laajaan kirjallisuuskatsaukseen sekä asiantuntijoiden näkemyksiin.

Kokonaiskuvan tarjoamisen lisäksi sukellamme kiinnostaviin muutosilmiöihin asiantuntijatietoiskujen kautta. Pääset kuulemaan näkökulmia merkityksellisistä ilmiöistä niin tutkijoilta kuin käytännön asiantuntijoilta. Paikan päällä olijat pääsevät itse osallistumaan tilannekuvan luomiseen ’cocktailpöytäsessiossa’, jossa voi rennosti kommentoida ja rikastuttaa kokonaisuutta.

Tule osaksi tätä innostavaa tapahtumaa, joka ei ainoastaan avaa näkökulmia rakennetun ympäristön muutokseen, vaan tarjoaa myös upean mahdollisuuden verkostoitua poikkitieteellisesti!

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan.