Alan houkuttelevuus 7.9.2021 klo 9–12

Ensimmäinen ratkaisupaja tuo esiin rakennus- ja kiinteistöpalvelualan houkuttelevuuden. Millaiset tekijät vaikuttavat taustalla?

Ratkaisupajassa otetaan käsittelyyn mm.

  • Lähipiirin vaikutukset alasta syntyviin mielikuviin – kuinka todenmukaisia ne ovat?
  • Alan urapolut sekä roolit eivät ole tuttuja.
  • Kiinnostusta lisäävät teemat, kuten ammattiylpeys ja käsillä tekeminen.
  • Kiinnostusta vähentävät tekijät, kuten äijämäisyys, fyysinen työ, epätrendikkyys ja rakentamisen laadusta syntyneet mainehaitat.

Lämpimästi tervetuloa verkottumaan, oppimaan ja innovoimaan!

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta

Kenelle tarkoitettu:

Mikäli teet töitä jatkuvan oppimisen, elinikäisen ohjauksen tai työllisyyden edistämisen parissa ja haluat olla mukana ratkaisemassa kira-alan kohtaanto-ongelmiin vaikuttavia haasteita, olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan, verkottumaan ja innovoimaan.

Ratkaisupajojen tavoitteet:

  1. Ratkaisupajoissa ei kuunnella tähtiluennoitsijoita eikä katsota kalvosulkeisia vaan työskentelemme aktiivisesti virtuaalisten tarralappujen ja kanvas-työpohjien avulla innovoiden konkreettisia ratkaisuehdotuksia tunnistettuihin kohtaanto-ongelmiin.
  2. Tavoitteena on innovoida yhdessä konkreettisia ehdotuksia lyhyen ja pidemmän aikavälin toimista ratkaisupajassa käsiteltävään haasteeseen.
  3. Ratkaisupajat tarjoavat jatkuvan oppimisen, elinikäisen ohjauksen ja työllistymisen kokemusasiantuntijoille erinomaisen alustan verkottua, oppia ja innovoida yhdessä.
  4. Syksyn ja kevään aikana keräämme osallistujilta vinkkejä käynnissä olevista projekteista, hankkeista, työryhmistä, jotka tekevät töitä toimialan houkuttelevuuden parantamiseksi.

 

 

Lue lisää ja ilmoittaudu