Kiinteistötyönantajat ry toimii yritysvastuuta edistävän FIBS ry:n viestintäyhteistyökumppanina 4.10.2019 järjestettävässä Yritysvastuu nyt! -tilaisuudessa.

Pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatussa Yritysvastuu nyt! -tilaisuudessa kuulet yritysvastuun ajankohtaisista teemoista ja työkaluista – saat kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea vastuullinen ja kestävä liiketoiminta sisältää, mikä on yrityksesi nykytila vastuullisuusnäkökulmasta katsottuna sekä miten käytännössä pääset vastuullisuusteemojen parissa eteenpäin.

Yritysvastuu nyt! -tilaisuudessa saat tiiviin tietopaketin kestävän ja kannattavan liiketoiminnan johtamiskäytännöistä sekä verkostoidut muiden yritysten ja yritysvastuualan toimijoiden kanssa.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten omistajille sekä johdolle. Tervetulleita ovat myös markkinoinnin, innovoinnin, tuotekehityksen ja viennin sekä yritysvastuun, strategisen suunnittelun, henkilöstöhallinnon, riskienhallinnan ja viestinnän johtajat sekä asiantuntijat.

Yritysvastuu nyt! järjestetään perjantaina 4.10.2019 klo 8.15-12.30 Helsingissä, Marina Congress Centerissä. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

fibs_logo