Tervetuloa KIRA-digin tulevaisuusseminaariin!

Tilaisuus toimii sekä KIRA-digin tulosseminaarina että tulevaisuuteen katsomisena. KIRA-digi hankkeena päättyy vuoden 2018 lopussa, mutta sen yhteisö ja tekeminen jatkuu erilaisina keihäänkärkinä vuodesta 2019 lähtien muun muassa KIRA-InnoHub ry:n toimesta.

Päivän ohjelma jakautuu kahteen osaan. Aamusessiossa esitellään KIRA-digissä saadut keskeiset tulokset päättäjille pureskellussa muodossa. Iltapäiväsessiossa esitellään tulevaisuuden suunnitelmia, eli KIRA-alan digiyhteisön jatkoa ja yhteistyön vahvistamista, onnistuneiden kokeiluhankkeiden jalkauttamista sekä harmonisoinnin kokonaisvaltaista jatkamista. Iltapäiväsessioon kuuluu myös lyhyehkö työpajaosuus.

KIRA-alan digiyhteisön jatkoa edistää erityisesti KIRA-alan toimialajärjestöjen perustama KIRA-InnoHub ry, jonka tehtävänä on luoda elinvoimainen digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntävä rakennetun ympäristön ekosysteemi, yhdessä yksityisen ja julkisen sektorin sekä muiden toimialojen kanssa. Tiedonhallinnan harmonisoinnin osalta tiivistä yhteistyötä julkisen ja yksityisen sektorin välillä tulee jatkamaan perustettava Yhteentoimivuuden Yhteistyöryhmä.

Aikataulu:
10.00-12.00 KIRA-digin tulokset päättäjille
12.00-13.00 Lounas
13.00-13.30 Tulevaisuuden yhteistyö – KIRA-InnoHub ry, Yhteentoimivuuden Yhteistyöryhmä, Data-alustat
13.30-15.00 Rinnakkaistyöpajat eri teemoilla
15.00-15.30 Loppusanat ja jaetun vision luominen

Tervetuloa kuulemaan KIRA-digin tuloksista sekä katsomaan yhdessä tulevaisuuteen!

Tilaisuus järjestetään uunituoreessa keskustakirjasto Oodissa Helsingin päärautatieaseman kupeessa.

Ilmoittaudu tapahtumaan