Puhtausalan perinteisillä esimies- ja asiantuntijapäivillä puhujat kertovat omista erityisosaamisalueistaan ja antavat viemisiä kuulijoiden arkeen. Workshop tuo mahdollisuuden asiantuntemuksen jakamiseen ja toisilta oppimiseen. Puhumassa muun muassa toimitusjohtaja Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy ja varatoimitusjohtaja Kosti Talala, N-Clean Oy

Kasvuyrityksen johtaminen. Case: Koti Puhtaaksi Oy / Saana Tyni, toimitusjohtaja, Koti Puhtaaksi Oy
Koti Puhtaaksi on ollut mediassa esillä etenkin viimeisen vuoden aikana, eikä syyttä. Yritys on kasvanut voimakkaasti, kokeillut ennakkoluulottomasti uusia toimintamalleja, kehittänyt toimintaansa ja myös niittänyt mainetta monissa kilpailuissa. Tammikuussa 2019 Puhtausalan esimieheksi valittu Saana Tyni kertoo, miltä voimakas kasvu on näyttänyt yrityksen sisältä katsottuna, ja miten tietyt toimintatavat ovat osoittautuneet niin hyviksi, että yritys on valittu muun muassa Suomen parhaaksi työpaikaksi 2019 sekä Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi.

Kokemuksesta kilpailuetua – Asiakkaan ja palvelutuottajan näkökulma / Kosti Talala, liiketoimintajohtaja, N-Clean Oy
Kosti Talala on palvelualan monitoimija; hotelli- ja ravintolatoimialan kasvatti juuresta lähtien niin kehityksen, konseptoimisen kuin liiketoiminnan johtamisen saralla. Näkökulman vaihto tapahtui 2,5 vuotta sitten hänen siirtyessään asiakkaan puolelta palvelutuottajan puolelle N-Clean Oy:hyn. Kosti Talalan puheenvuorossa pääsee katsomaan palvelutuotantoa ja esimiestyötä niin asiakkaan kuin palvelutuottajan silmin.

Lue lisää ohjelmasta ja osallistumismaksusta

Paikka: Hilton Helsinki Strand, Helsinki