Tervetuloa uudistamaan urbaania käyttäjäkokemusta!

Mikä on datan ja digitaalisten palveluiden rooli kaupunkisuunnittelussa, rakentamisessa ja kaupunkielämässä? Miten voimme parantaa urbaania käyttäjäkokemusta? Rakennetun ympäristön edelläkävijät kokoontuvat 24.-25. syyskuuta Helsingin Paasitorniin keskustelemaan muun muassa näistä kysymyksistä.

WDBE on kahden päivän tutkimusmatka rakennetun ympäristön uusimpiin ja parhaimpiin ratkaisuihin. WDBE:ssä otetaan huomioon niin kansalaiset, yritykset, julkinen sektori kuin kestävä kehitys digitalisaation avulla.

Viisi syytä osallistua:

  • Tapaa julkisen ja yksityisen sektorin huippuosaajat Suomesta ja maailmalta: päättäjät, tutkijat, vaikuttajat, lainsäätäjät – WDBE on verkottumispaikka!
  • Keynote-puhujat tulevat eturivin organisaatioista jakamaan kokemuksensa ja näkemyksensä: Google, Amazon, Microsoft… ja paljon muuta!
  • WDBE sisältää tutustumisretkiä: teoria on mukavaa, mutta omakohtainen tutustuminen älykkään kaupungin ratkaisuihin tai merkittävimpiin projekteihin on vielä antoisampaa. Mikään ei voita kokemusta paikan päällä!
  • Oma äänesi: ohjelma sisältää rinnakkaisistuntoja ja työpajoja sekä kymmeniä esityksiä, joita rakennetun ympäristön asiantuntijat ovat ehdottaneet.
  • Vaikuta tulevaisuuteen: WDBE nostaa esiin alan kiperimpiä kysymyksiä, auttaa yleisöä kohtaamaan haasteet ja luo pohjan yhteisille toimenpiteille ja ratkaisuille.

WDBE on tarkoitettu kiinteistö- ja rakentamisalan ammattilaisille rakennuttajista suunnittelijoihin, toteuttajiin, omistajiin ja ylläpitäjiin. Mukaan tulee myös teknologian ja palveluiden kehittäjiä, käyttäjiä sekä julkisia toimijoita. Tapahtuman ohjelma koostuu yhteensä yli sadasta esityksestä, demosta, työpajasta ja keynote-puheenvuorosta.

Ohjelma

Lisätiedot, hinta, ilmoittautuminen ym.

WDBE 2019