Pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatussa FIBS ry:n järjestämässä Yritysvastuu nyt! -tilaisuudessa kuulet yritysvastuun ajankohtaisista teemoista ja työkaluista. Saat kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkea vastuullinen ja kestävä liiketoiminta sisältää, mikä on yrityksesi nykytila vastuullisuusnäkökulmasta katsottuna sekä miten käytännössä pääset vastuullisuusteemojen parissa eteenpäin.

Yritysvastuu nyt! -tilaisuudesta saat eväät kehittää liiketoimintaa ja myös käytännön vinkkejä, miten valjastaa vastuullisuus kilpailueduksi. Tarjolla on tiivis tietopaketti kestävän ja kannattavan liiketoiminnan johtamiskäytännöistä.

Tilaisuuden aluksi tutustutaan vastuullisuuden business caseen eli siihen, miten vastuullisuuden avulla voi taata kannattavan liiketoiminnan. Tämän jälkeen perehdytään yritysvastuun ajankohtaisiin trendeihin ja työkaluihin.

Yritysvastuu nyt! on hyvä tilaisuus lisätä koko henkilöstönne tietoa vastuullisuuskysymyksistä – ota siis kollegat mukaan.

Tilaisuus on suunnattu pk-yrityksille, jotka

  • haluavat päästä kartalle siitä, mistä yritysvastuussa oikein on kyse ja mitä konkreettista hyötyä siitä on omalle liiketoiminnalle
  • ovat jo tiedostaneet vastuullisuuden merkityksen liiketoiminnalleen ja pohtivat nyt, miten kehittää omaa toimintaa vastaamaan asiakkaiden, henkilöstön ja muiden sidosryhmien odotuksia.

Tervetuloa verkostoitumaan muiden yritysten ja yritysvastuualan toimijoiden kanssa!

Kaikille avoin ja maksuton Yritysvastuu nyt! järjestetään perjantaina 4. lokakuuta klo 8.15-12.30 Helsingissä, Marina Congress Centerissä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Kiinteistötyönantajat ry toimii tilaisuudessa FIBS ry:n viestintäyhteistyökumppanina.

Järjestäjä: FIBS ry

fibs_logo