Yksitoista KIRA-digin kokeiluhanketta tavoittelee enkeli- ja pääomasijoittajien huomiota KIRA-digin sijoittajatapahtumassa 16. elokuuta. Ympäristöministeriön KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota, jonka haasteita finalistihankkeet pyrkivät ratkaisemaan. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Finnish Business Angels FiBANin ja Pääomasijoitusyhdistyksen kanssa.

KIRA-digi järjestää elokuussa Betoniluola-tapahtuman, jossa pääoma- ja enkelisijoittajista koostuva tuomaristo valitsee yhdentoista finalistin joukosta sijoituskohteita. Hankkeita on tarjolla monipuolisesti kaikenlaisille sijoittajille – osa on vasta alkuvaiheessa, osaa on viety jo pidemmälle kypsemmäksi liiketoiminnaksi.

KIRA-digin tavoitteena on uudistaa ja yhtenäistää rakennusalan toimintatapoja, ja avata rakentamisen ja kaavoituksen julkinen tieto kaikkien käytettäväksi. Mukana olevien hankkeiden teemat liittyvät tiedon yhdistämiseen, uusiin palveluihin, tiedon vakiointiin, esineiden internetiin tai uusiin toimintamalleihin.

Finalistiyritykset ovat potentiaalisia sijoituskohteita sekä enkeli- että pääomasijoittajille. Tutustu yrityksiin osoitteessa kiradigi.fi

KIRA-digi Betoniluola järjestetään torstaina 16.8. klo 13-16 Maria 01:ssa (Lapinlahdenkatu 16, Helsinki). Tilaisuutta voi seurata myös suorana videolähetyksenä KIRA-digin Facebook-sivulla.