Koti Puhtaaksi on Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2018. Isännöinti Ilkka Saarinen Oy palkittiin kunniamaininnalla. Kiinteistötyönantajat ry onnittelee jäsenyrityksiään lämpimästi.

Pirkanmaan Vuoden Työnantaja 2018 -palkinto ja kunniamaininnat julkistettiin 4. joulukuuta 2018 Tampereella. Voiton vei Koti Puhtaaksi (Sahera Koti Puhtaaksi Oy). Kunniamaininnat myönnettiin Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:lle ja Kontukodille.

Näin kilpailuraati perusteli voittajavalintaa:

”Koti Puhtaaksi onnistui saamaan hyvistä henkilöstökyselytuloksista erinomaisimmat – ja vakuuttamaan kilpailuraadin todellisella työvoimavaltaista toimialaansa tuulettavalla asenteella ja tuloksilla. Voittajayritys onnistuu hyvin usein yllättämään asiakkaansa positiivisesti ja luomaan nk. omotenashi-ilmiön eli vieraanvaraisuuden tunteen antamisen asiakkaalle. Samalla yritys on onnistunut kytkemään työntekijät ja asiakkaat ennennäkemättömällä tavalla tiiviiseen, positiiviseen ja kehittävään yhteyteen. Tämä antaakin edellytykset merkittävälle kasvulle tulevaisuuteen – ja näyttää esimerkkiä muille.”

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy:tä raati kehui seuraavasti:

”Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on kasvanut isoksi isännöintitoimistoksi luoden samalla niin hyvän työpaikan, ettei vaihtoa muihin töihin harkitse edes pitkällä aikavälillä käytännössä kukaan.”

Vuoden Työnantaja -kilpailun tavoite on nostaa esiin parhaat työnantajat ja hyvän työnantajuuden käytännöt. Osallistuminen tapahtuu yleisten ilmiantojen kautta, joiden perusteella valitaan finalistit ja lopulta voittaja. Tänä vuonna ilmiantoja tehtiin 114 yrityksestä, joista haastattelujen, henkilöstökyselyn sekä raadin yhteisvaikutuksella valittiin Vuoden Työnantaja sekä kunniamaininnan saajat.

Vuoden Työnantajan valinnassa painotetaan työntekijöistä huolehtimista, työntekijöiden motivoimista ja kehittämistä sekä työhyvinvointia ja -kulttuuria. Lisäksi huomioidaan yrityksen tunnusluvut sekä vaikutus alueen työllisyyteen ja talouteen. Kilpailu on järjestetty Pirkanmaan talousalueella vuodesta 1983. Kilpailun toteutuksesta vastaa Tammerkosken Nuorkauppakamari ry.

 

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kuvassa: Petri Setälä, Ilkka Saarinen ja Kristina Saarinen

Lisätietoja Vuoden Työnantaja -kilpailusta