Ehdota nyt Puhtausalan esimies 2021 -tunnustusta hyvälle ja innostavalle, puhtausalaa eteenpäin vievälle puhtausalan esimiehelle!

Kunnianosoituksella halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Voittajalle on luvassa 1000 euron palkkio sekä hienoja kokemuksia puhtausalan edustustehtävissä. Puhtausalan esimiehen toimikausi on kaksivuotinen.

Puhtausalan esimies -tunnustuksen saaja

  • Toimii tuloksekkaasti – sekä suunnittelu että organisointi sujuvat
  • Hänellä on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot
  • Panostaa aktiivisesti puhtausalan kehittämiseen
  • Pystyy rakentamaan hyvän työilmapiirin ja tukee henkilöstöä yksilöllisesti, tai toimii muutoin poikkeuksellisen innostavasti esimiehenä
  • Valitun Puhtausalan esimiehen velvollisuudet

– Lehtiartikkeli tai haastattelu Puhtausala-lehteen
– Edustaminen / kouluttaminen / muu toiminta näyttelytapahtumassa (Finnclean-messut tai miniClean-tapahtuma vuonna 2021)
– Osallistuminen 1-2 muuhun alan tilaisuuteen

Kuka voi ehdottaa?

Puhtausalan esimies -kilpailuun voivat ilmoittaa ehdokkaita työkaveri, työntekijä, asiakkaan edustaja tai esimies itse.

Tee oma ehdotuksesi 16.11.2020 mennessä TÄSTÄ

Puhtausalan esimies 2021 valitaan Puhtausalan esimies- ja asiantuntijapäivillä 28.1.2021.

Lisätietoja kilpailusta antaa SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström, per-olof.ekstrom@puhtausala.fi, puh. 0400 707736.

Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimii Marju Haarala. Kilpailun järjestävät Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen työnantajat PALTA ry, Ammattiliitto Pro ja SSTL Puhtausala ry.