Tampere

Tampereella järjestetään kaksi Rekrytori Ukraina -rekrytapahtumaa tiistaina 17.5. klo 12-16 ja tiistaina 7.6. klo 12-16. Nimestään huolimatta tapahtumat ovat avoimia kaikille työnhakijoille. Tapahtumien työkieli on englanti ja tarjolla on kielitukea ainakin ukrainaksi ja venäjäksi.

Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan TE-palvelut ovat sopineet International House Tampere -yhteistyössä järjestettävästä työnhakutapahtumien sarjasta, jonka tuottaa Rekrytoreilta tuttu Honkalamedia Oy.

Työnantaja: Lue lisää tapahtumista ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Pääkaupunkiseutu

Uudenmaan TE-palvelut järjestää rekrytointilaisuuden perjantaina 3.6. Mukana järjestämässä ovat Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry, Helsingin kaupunki, Apukeskus Ukrainalaisille (Help Center) ja Startup Refugees. Paikalla tulee olemaan myös verotoimisto vastaamassa verotukseen liittyvistä kysymyksistä. TE-toimistolla on myös ständi, josta saa tietoa työpaikoista ja työnhakijaksi ilmoittautumisesta sekä TE-toimiston palveluista.

Ajankohta on perjantai 3.6.2022 klo 12–15. Paikkana Ulappa-Sali, Teollisuuskatu 23, 00510 Helsinki.

Työnantaja: Ota kiinnostuessasi yhteyttä tilaisuutta organisoiviin TE-toimiston palveluvastaaviin Telle Benaissaan ja Änisa Janssoniin