Kiinteistöpalvelualan yrityksillä on jatkuva työvoimapula ja alaa vaivaa hieman vanhahtava mielikuva nuorten ja suurenkin yleisön silmissä. Kiinteistötyönantajat ry käynnistää yhdessä kiinteistöpalveluja tuottavien jäsenyritystensä kanssa viestintäkampanjan, jolla pyritään vaikuttamaan nuorten mielikuviin kiinteistöpalvelualasta.

Kampanjan perusviestinä on, että kiinteistöpalvelualalta löytyy paikka ihan kaikille – ja töitä myös tulevaisuudessa.

Kampanja starttasi tänään 12.2. lähinnä some- ja verkkonäkyvyydellä, mutta varsinainen kampanja-aika on viikoilla 9, 10 ja 11.

– Tavoitteena on kertoa nuorille nykyaikaisesta kiinteistöpalvelualasta ja sen monipuolisista työtehtävistä, sanoo Kiinteistötyönantajat ry:n hallituksen puheenjohtaja, henkilöstöjohtaja Maria Pajamo ISS Palvelut Oy:stä. – Alaa vaivaa jossain määrin vanhahtava mielikuva, vaikka ala on tänä päivänä paljon muuta. Työtä tehdään siivousrobottien, dronejen ja monien taloteknisten järjestelmien kanssa, kertoo Pajamo.

– Monipuolisten työtehtävien lisäksi haluamme nostaa kampanjassa esille sen, miten alalta voi löytää paikkansa hyvin erilaiset ihmiset, erilaisilla mielenkiinnonkohteilla. Nostamme kampanjan mainonnassa esiin henkilöt työssä ja vapaa-ajalla, luonnehtii Pajamo.

Kampanjaan mukaan voivat lähteä kaikki Kiinteistötyönantajien jäsenyritykset, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa mielikuviin kiinteistöpalvelualasta.

Tutustu kampanjaan: elamisenammattilainen.fi

Lisätietoa kampanjasta: Katariina Piipponen, 040 843 9252