Osana Vastuu Groupin, Työ- ja elinkeinoministeriön, Rakennusteollisuuden ja Rakennusliiton Digitaalinen työllistyminen -hanketta on lähdetty kehittämään työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemiä, Luotettava työntekijä -palvelua.Uusi palvelu julkaistaan 29.11.2022 ja palvelu tullaan tarjoamaan maksutta käyttöön kaupunkien työllisyyspalveluille, TE-palveluille, työttömyyskassoille, työmarkkinajärjestöille, koulutuksentarjoajille, opiskelijoille ja työnhakijoille.

Luotettava Työntekijä -palvelu auttaa opiskelijoita ja työnhakijoita oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa, luomaan omalle alalle räätälöidyn osaajaprofiilin sekä löytämään omalle alueelle ja alalle erikoistuneiden työnhaku- ja työelämäpalvelut. Ennen palvelun virallista lanseerausta käynnistetään valtakunnallinen rekrytointikiertue yhteistyössä kaupunkien työllisyyspalveluiden, TE-palveluiden, oppilaitosten, työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen, työttömyyskassojen ja työnhaku- ja työelämäpalveluiden kanssa.

Infotilaisuudessa kerromme tarkemmin tulevasta kiertueesta ja esittelemme Luotettava työntekijä -palvelua ensimmäistä kertaa isommalle yleisölle.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan.