KIRA-alan innostavin ja aivotoimintaa aktivoivin tapahtuma järjestetään syyskuussa, kun WDBE kokoaa jo viidettä vuotta peräkkäin rakennetun ympäristön digitalisaation huippuammattilaiset yhteen.

World of Digital Built Environment on ennen kaikkea kansainvälinen yhteistyöalusta, jossa myös jokaisella osallistujalla on erityisen tärkeä rooli osana muutoksentekijöiden yhteisöä. Vuosien varrella monet hedelmälliset keskustelut, aloitteet, hankkeet ja yhteistyöt ovat saaneet alkunsa WDBE:stä. Tänä vuonna fyysinen matka Helsingistä Tallinnaan tarjoaa paljon mahdollisuuksia luoda unohtumattomien muistojen lisäksi uusia alkuja, joita voimme tulevina vuosina juhlistaa. 9 huipputason kansainvälistä keynote-puheenvuoroamme, yhteisön esityksiä pursuavat teemasessiot, kumppaneiden järjestämät työpajat, etukäteen sovitut tapaamiset, paikallisiin yrityksiin suunnatut ekskursiot, sekä uutena osiona järjestettävä WDBE Awards -palkintogaala takaavat, että 28.-29.9. on silkkaa juhlaa meille kaikille.

Liput kannattaa ostaa ajoissa itselle tai koko tiimille, sillä fyysiselle matkalle mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Virtuaalinen Illuusio-kaupunkimme tarjoaa mahdollisuuden myös etäosallistumiselle!

Lue lisää, katso koko ohjelma ja hanki lippusi täältä.