FM Miia Välikorpi on valittu Kiinteistötyönantajien viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden johtavaksi asiantuntijaksi. Hän aloittaa tehtävässä elokuun alussa.

Välikorvella on pitkä ja monipuolinen kokemus järjestöjen viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Hän on johtanut viestintää muun muassa Kuntaliitossa, Bioenergia ry:ssä ja Suomalaisen Työn Liitossa.

– Olen todella iloinen ja otettu valinnastani. Odotan innolla uutta työtä osaavassa tiimissä ja yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa. Tehtävä tuntuu samaan aikaan tutulta ja omalta sekä uudelta ja haastavalta, Välikorpi kertoo.

Kiinteistötyönantajien toimitusjohtaja Pia Gramén kertoo, että tehtävä kiinnosti monia ja hakemuksia tuli runsaasti. Hän näkee tämän hienona asiana kiinteistöpalvelualalle.

”Tehtävään valittuna Miia Välikorpi tuo KITAan vankan kokemuksensa viestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen saralta. Myös hänen aktiivinen asenteensa ja syvällinen tuntemuksensa järjestömaailmasta tulevat olemaan arvokkaita vahvistuksia Kiinteistötyönantajat ry:n tiimille. Välikorven tehtäviin kuuluu muun muassa strateginen viestintä ja sen kehittäminen, maineenhallinta, vaikuttajaviestintä, mediayhteistyö ja sosiaalinen media. Lisäksi hänen roolinsa yhteiskuntasuhteiden edistäjänä ja verkostoitujana tulee olemaan tärkeä. Odotamme innolla hänen panostaan ja yhteistyötämme kiinteistöalan yritysten ja yhteisöjen edustajana”, sanoo Pia Gramén.