Kun yrityksen työntekijä hakee oleskelulupaa työnteon perusteella, työnantajan velvollisuutena on täyttää hakemukseen työehdot. Kaikkein nopeimmin ja sujuvimmin asiointi tapahtuu Työnantajan Enter Finland -palvelussa. Palvelun käyttäjille on nyt myös tarjolla koulutuksia kesällä 2024.

Kun yritys täyttää työehdot Työnantajan Enter Finlandissa, se nopeuttaa työntekijän hakemuksen käsittelyä. Palvelussa voi myös täyttää työntekijän hakemukseen tiedot työstä ja yrityksestä, maksaa hakemuksen työntekijän puolesta, seurata hakemuksen etenemistä, täyttää useat työehdot yhtä aikaa ja täydentää hakemuksia työehtojen toimittamisen jälkeen.

Työehtojen täyttäminen Työnantajan Enter Finlandissa on pyritty tekemään yritykselle helpoksi. Kirjaudu Työnantajan Enter Finlandiin jo tänään osoitteessa enterfinland.fi/tyonantaja.

Tarvitsetko apua Työnantajan Enter Finland -palvelun käyttämiseen?

  1. Osallistu koulutukseen! Valitse alta itsellesi sopiva tilaisuus ja ilmoittaudu mukaan.
  2. Tutustu Enter Finland -palvelun tarkempiin ohjeisiin Maahanmuuttoviraston Työnantajan Enter Finland -ohjesivulla (migri.fi).
  3. Tutustu Työnantajan Enter Finland -ohjevideoon.
  4. Soita verkkoasioinnin tukeen, jos haluat opastusta Enter Finland -verkkopalvelun käyttöön puhelimitse: p. 0295 790 606 (Palveluaika ma-pe klo 8.30-15.30).

Työnantajan Enter Finland -koulutukset 2024:

  • Kaikille työnantajille avoin koulutus 4.6.2024 klo 10-11.30. Ilmoittaudu mukaan!
  • Erityisesti uusille työnantajille suunnattu koulutus 6.6.2024 klo 9.30-11.30. Ilmoittaudu mukaan! Mukana myös Work in Finland ja TE-palvelut.

Migri kehittää verkkoasiointia ja etsii jatkuvasti tapoja, joilla se yrittää palvella paremmin työnantaja-asiakkaita. Vastaa työnantajille suunnattuun kyselyyn ja osallistu Migrin verkkopalvelujen kehittämiseen. Siirry kyselyyn.

Kuva: Migri