Saana Tynin yritys on menestynyt myös Suomen Parhaat Työpaikat ja Pirkanmaan Vuoden työnantaja -kilpailuissa sekä valittu Vuoden kotityöpalveluyritykseksi.

Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyni on valittu Puhtausalan esimieheksi 2019-2020. Voittaja julkistettiin puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivillä 24.1.2019.

Tuomariston perusteluissa todetaan Saana Tynin olevan hyvä, innostava ja alan imagoa eteenpäin vievä esimies, jolla on luontainen kyky esiintyä, sanavalmiutta ja hyvä ulosanti. Tyni toimii aktiivisesti, innovatiivisesti ja innostaen hyvän ja työntekijöitä tukevan työilmapiirin puolesta.

Saana Tyni perusti yrityksen Tampereelle vuonna 2011. Myöhemmin mukaan ovat tulleet neljä hänen sisaruksistaan. Vuonna 2017 yrityksen toiminta laajeni Helsinkiin. Kotisiivouksiin keskittyvä Koti Puhtaaksi Oy työllistää noin 60 henkilöä.

Osoituksena Saana Tynin taitavasta esimiestyöstä Koti Puhtaaksi Oy sai puhtausalan ensimmäisenä yrityksenä listasijoituksen Suomen Parhaat Työpaikat -kilpailussa 2018. Koti Puhtaaksi on myös Vuoden kotityöpalveluyritys 2017 ja Pirkanmaan Vuoden työnantaja -kisan yleisönsuosikki kunniamainintoineen.

Puhtausalan esimies valittiin nyt kuudennen kerran. Tunnustus on alaa esimerkillisesti eteenpäin vieville puhtausalan esimiehille myönnettävä kunnianosoitus, jonka avulla halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta.

Vuoden esimieheksi valittavalta henkilöltä edellytetään paitsi tuloksekasta toimintaa myös hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, onnistumista hyvän työilmapiirin ja henkilöstön yksilöllisen tukemisen rakentamisessa, poikkeuksellisen innostavaa esimiestyötä sekä aktiivista panostusta alan kehittämiseen.

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Tiia Brax, Kiinteistötyönantajat ry; Tuula Jauhiainen-Ridell, JHL ry; Tiina Korjula, Ammattiliitto Pro; Aki Raudas, PALTA ry ja Marju Haarala, SSTL Puhtausala ry.

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström, SSTL Puhtausala ry, puh. 0400 707 736
per-olof.ekstrom@puhtausala.fi 
www.puhtausala.fi