Kiinteistötyönantajien verkkosivu-uudistuksen ensimmäinen vaihe on saatu päätökseen, ja lopputulos on nyt nähtävillä. Tervetuloa surffailemaan uuden palvelumme parissa!

Kuten nopeasti huomaa, moni asia on muuttunut. Uudistuksen tavoitteena on ollut entistä kohderyhmälähtöisempi ja käyttäjäystävällisempi sivusto, joka palvelee paitsi jäseniä ilmentää myös liiton toimintaa ja strategisia tavoitteita sekä kertoo toimialan kannalta keskeisistä asioista. Lisäksi visuaalista ilmettä on kehitetty ja mobiilikäyttö on tehty helpoksi.

Kokonaan uusia toimintoja ovat muun muassa Aineistopankki ja Uutishuone. Kohdasta Edunvalvonta löydät vanhalta sivustolta tutut työmarkkinasisällöt, ja liiton hallinto on esitelty kohdassa Tietoa meistä. Uutishuoneeseen olemme koonneet liiton ja toimialan ajankohtaiset uutiset sekä tapahtumat.

Uudistunut sivusto rakentaa ja vahvistaa myös Kiinteistötyönantajat-brändiä. Brändityömme taustalla on VTT:n, Hankenin ja Aalto ARTSin koordinoima Brand New -hanke, jossa olemme mukana viiden muun kiinteistö- ja rakentamisalalla toimivan yrityksen tai yhteisön ohella. Hankkeen puitteissa olemme keränneet tietoa henkilöstön, jäsenten sekä muiden sidosryhmien nykyisistä brändikokemuksista ja asettaneet toiminnallemme lähitulevaisuuden brändikokemustavoitteet. Haluamme olla sidosryhmiemme silmissä moderni, vaikuttava ja helposti lähestyttävä. Tämä on ollut myös uuden sivuston lähtökohtana.

Muutoksen kokevat niin ikään nykyiset jäsensivumme. Uusi jäsenextra julkaistaan näillä näkymin toukokuun alussa, ja sen sisällöt keskittyvät jäseniä palveleviin työmarkkina- ja työsuhdeasioihin.

Vaikka uusi sivusto on nyt julkaistu, kehitystyö ei pääty tähän. Siksi sinun palautteesi on tärkeää. Voit antaa palautetta sähköisen Palaute-lomakkeen kautta. Ja muistathan, että mikäli olet tehnyt linkityksiä sivuillemme, pyydämme ystävällisesti tarkistamaan linkkien toimivuuden.

 

Ninna Kujala, tiedottaja