Mitä tulee kun KITAn viestintäpäällikkö lähtee kiertämään jäsenyrityksiä? - Hauskoja kohtaamisia, paljon uutta tietoa alan töistä ja superkivoja ihmisiä, sanoo Katariina Piipponen ja toivoo lisää reissuja yrityksiin.

– Ammattilaisia omassa osaamisessaan, ylpeitä omasta työstään, ylpeitä yrityksen nimestä paidassa ja hyviä työkavereita toisilleen. Nämä asiat jäivät päällimmäiseksi mieleeni, kun tapasin Kiinteistötyönantajien jäsenyritysten työntekijöitä Espoossa, Tampereella, Haapavedellä, Oulussa ja Helsingissä, kertoo Katariina.

– Olen pyytänyt jäsenyritystemme viestijöitä kutsumaan minua tutustumaan erilaisiin asiakaskohteisiin ja siellä työskenteleviin ihmisiin. Näistä käynneistä olen kirjoittanut juttuja, jotka julkaisimme KITAn verkkosivuilla ja Twitterissä nyt syksyn aikana, kertoo Katariina.

Katariina toivoo edelleen kutsuja yrityksiin, jotta saadaan lisää vetovoimaista sisältöä maailmalle. Sillä hyviä tarinoita ja mielenkiintoisia ihmisiä KITAn jäsenyritykset ovat täynnä. Kutsu siis hänet kylään laittamalla sähköpostia tai soittamalla: 040 843 9252.

Lue jo julkaistuja jäsentarinoita: